The Powls

partyband

The Powls har i over 20 år underholdt og spillet til snart sagt alle begivenheder og alle steder, hvor stemningen skulle løftes af 4 popkontinenter med en klar fornemmelse for hvad der virker og hvornår det virker. Fra Bøgescenen i Skanderborg til et sofahjørne i Randers.

The Powls har efterhånden arbejdet sig frem til en unik blanding af en form for stand up og dansemusik, som virker for både dag og nat. Folk kommer igen og igen – om det er for at høre det sjove, nyhederne, fejlene, musikken, nyde tøjet eller bare se det sidste nye inden for showisenkram og mærkelig scenetiltag, vides ikke.

Rammen er stadig det klassiske underspillede Powls univers og koncerterne byder stadig på latterbrøl og god danse/synge med/ stemningskabende musik. De spiller på håndholdte instrumenter så som madraspumpe og støvsuger, er skabere af storladne introer og ikke mindst…så vil folk gå fra koncerten med en ny tro på at krisen aldrig har eksisteret, og at livet er lutter lagkage.

Hvis nogen er i tvivl om det er The Powls de skal hyre, skal der siges om de 4 flotte modebevidste mandfolk, at de opfører sig rigtig pænt, spiser ikke meget og rydder flot op efter sig. Dette har ført frem til utallige arrangører, som har bedt The Powls komme igen og igen. Ja, helt op til 16 år i træk! Erfaringen betyder, at The Powls hurtig fornemmer hvad folk gerne vil, når orkestret entrer scenen. Som regel ønsker gæsterne at løbe væk eller blive. Begge dele mestre ensemblet meget professionelt, så arrangementet altid bliver vellykket.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Powls er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Powls

For booking af The Powls ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

The Powls

 The Powls
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere