The Boss - Tribute to Springsteen

100% ren Springsteen i bedste ånd og stil

Er du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.

 

The Boss - Tribute to Springsteen

 

The Boss Ambitionen i bandet The Boss- Tribute to Springsteen er at ramme den intensitet, som kendetegner Bruce Springsteens enorme musikalske repertoire, fra den rå rock til de bløde ballader.
Forsanger Michael Christensens kompetente og meget engagerede Springsteenfortolkninger er båret af beundring for det amerikanske ikon:

” I hans brede musikalske udtryk finder vi en ægthed, som holder hele vejen, - med tekster fra hverdagslivet og med et brændende socialt engagement. Vi bestræber os på at levere en gennemarbejdet performance, der giver publikum et autentisk genhør med Springsteens musikalske univers.”

Bandet var vinteren 2010 i New York og New Jersey, hvor det gav koncert på spillestedet La Fayette.

At det er i høj grad er lykkedes for Kolding-bandet at skabe sig et ry som succesfuldt konceptband bevidner også en lange række publikumsreaktioner.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Boss - Tribute to Springsteen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Boss - Tribute to Springsteen

For booking af The Boss - Tribute to Springsteen ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk