A Rush Of Coldplay

Coldplay kopiband

Det danske tribute-band A Rush Of Coldplay, med sin 4 mands besætning har gennem længere tid arbejdet med at genskabe ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands så tæt som muligt.

Med mere end 50 millioner solgte albums og hele 15 radiohit har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og ørefængende hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

”Vi går hele vejen”, udtaler drengene fra A Rush of Coldplay: ”Vores mål er, at spille Coldplays musik så tæt på den ægte vare, at hvis du lukker øjnene, tror du, at du er til en Coldplay koncert” Udover iørefaldende hits på samlebånd er Coldplay kendetegnet ved en kæmpe lydmur i stil med U2. Måske derfor har U2 omtalt netop Coldplay som deres favoritband.

Danske Coldplay-fans må desværre leve med, at Coldplay kun sjældent gæster Danmark. Det har været medvirkende til beslutningen om at danne A Rush of Coldplay. ”Så må vi jo sørge for at danske fans kan komme til at opleve Coldplays musik rundt omkring på festivaler og spillesteder”, udtaler A Rush of Coldplay og tilføjer: ”Men først og fremmest handler det om, at vi alle er helt vilde med Coldplay”.

Kort sagt: Er du til Coldplay, er det et MUST at opleve A Rush of Coldplay... A Rush of Coldplay består af:

Thomas Sørensen - Vokal/Piano
Joel Lohse Andersen - Bas
Jeppe Schaumburg - Trommer
Peter Dorvil – Guitar

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på A Rush Of Coldplay er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på A Rush Of Coldplay

For booking af A Rush Of Coldplay ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

A Rush Of Coldplay

 A Rush Of Coldplay
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere