Rigtige Mænd

tv-2 kopiband

Rigtige Mænd er anerkendt over det ganske land for at formidle TV-2's sange i en høj kvalitet. Med en overbevisende og stilren gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark.

Rigtige Mænd er et anerkendt og respekteret orkester på den danske jamband scene. Bandet forstår at formidle tv2's sange i en høj kvalitet, og med en overbevisende spillestil har Rigtige Mænd i mere en 10 år været at finde blandt de bedste kopibands i Danmark.

TV-2 har eksisteret siden 1981, og i dag fremstår bandet som en institution på den danske musikscene. Mange af tv-2's sange har udviklet sig til klassikere og haft stor indflydelse på dansk musik og kultur. tv-2 er stadig et af de mest populære livebands, og kræver egentlig ikke yderligere præsentation.

Rigtige Mænd har igennem mere end 12 år spillet landet tyndt, og optrådt på mangen en livescene i dette land. De mange koncerter på spillesteder og på festivaler, til byfester og til firmafester, til bryllupper og andre private arrangementer, har gjort Rigtige Mænd til et af de mest garvede og professionelle jambands på markedet.
Rigtige Mænd har ved flere lejligheder optrådt i TV. Blandt andet i programmet Go’ morgen Danmark. Rigtige Mænd har også spillet ekstranumre for det rigtige tv2-orkester i pumpehuset, og i 2008 var Rigtige Mænd at finde i Singapore hvor, de spillede koncert for de derboende udenlandsdanskere.

Rigtige Mænd er:
Jesper Valentin Holm: Trommer
Øjvind Harkamp: Bas & kor
Simon Kirk–Johansen: Guitar & kor
Mads Haaber: Keyboards & saxofon
Thomas Gammelgaard: Vokal, keybord & trombone

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rigtige Mænd er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rigtige Mænd

For booking af Rigtige Mænd ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Rigtige Mænd

 Rigtige Mænd
Lyt til Rigtige Mænd

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere