One Two For You

One Two coverband

One Two For You leverer et stilsikkert, musikalsk show, der i lyd og udtryk tager publikum med på en rejse tilbage til den bedste tid.

Med sange som Hvide løgne, Midt i en drøm og Billy Boy var One Two det bedst sælgende danske band i 1980'erne. De spillede sig direkte ind i vores kollektive bevidsthed.

Bandet hedder One Two For You og leverer et stilsikkert, musikalsk show, der i lyd og udtryk tager publikum med på en rejse tilbage til den bedste tid.

Besætningen er på seks rutinerede og sammenspillede musikere, inklusive to sangerinder naturligvis. Dertil kommer et erfarent crew, der håndterer lyd, lys og teknik. Bandet har base i København, men optræder i hele landet.

Live promotionvideo kan ses på vores hjemmeside. Her ligger også demoindspilninger af ’Midt i en drøm’ og ’Billy Boy’. Begge er optaget ’live’ i Granny Studio ultimo november 2011 og produceret af Thomas Brekling, der var med til at producere One Two, da det musikalske eventyr blev indledt i midten af 1980’erne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på One Two For You er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på One Two For You

For booking af One Two For You ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

One Two For You

 One Two For You
Se video med One Two For You

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere