Sweet Glam Jam

glamrockband

Hamrende umoderne, det er hvad SWEET GLAM JAM er, men det er medlemmerne af SWEET GLAM JAM ligeglade med. De hopper ikke med på modebølgerne. De spiller 70’er rock med svaj i bukserne, plateaustøvler, glimmertøj og glimt i øjet - faste i troen på at det de laver, det holder...

Men SWEET GLAM JAM kan også være ligeglade. De har nemlig en udstråling,der får koncertgængerne til at glemme, at SWEET GLAM JAM stort set lever på én stor kliché.

De beviser gang på gang, at rock IKKE behøver være en alvorlig sag, og at gode sange og dårlig smag er et fantastisk udgangspunkt for et swingende rockshow.

SWEET GLAM JAM tager udgangspunkt i 70’ernes GLAM periode, med vægten lagt på GLAM-rockens konger The Sweet. Men hverken ABBA, Slade, Gary Glitter, Suzi Quatro, Thin Lizzy, Queen m.m. er fredet, når SWEET GLAM JAM skånselsløst forkæler publikum med fed 70’er GLAM-rock.

SWEET GLAM JAM fører sig frem uden andet musikalsk sikkerhedsnet end den muddermund der sidder i kæften på musikerne. Det lyder som en tro kopi af originalen.

Ørene kan dog ikke snyde øjnene, så hvad ser man: En flok originaler, der ikke er de originale.

Alt går dog over, og bedst som du tror du kender næste nummer, så kaster SWEET GLAM JAM sig ud i halsbrækkende vovestykker, og parrer Dorte Kollo med døds-polka og kommodejazz, eller - hvis det er muligt - det der er endnu værre...

Sweet Glam Jam er:
Ricky Rockett: vokal
Eric Seefarm: Keyboard, vokal
Bingo Reinard: Trommer, vokal
Tonny Osmann: Guitar, vokal
Chris Life: Bass, vokal

Sweet Glam Jam spiller forskellige setstørrelser fra et koncert set til 2x 60 eller 3x40.

SWEET GLAM JAM har eksisteret i over 20 år, og medlemmerne er garvede folk fra den danske rockverden, de spiller både festivaler, koncerter og fester.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sweet Glam Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sweet Glam Jam

For booking af Sweet Glam Jam ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Sweet Glam Jam

 Sweet Glam Jam
Referencer
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere