Sjagget

Kim Larsen eufori & Gasolin nostalgi

Er lige præcis det du får når Sjagget fyrer den af for fuld drøn med de gamle elskede Gasolin numre vi alle husker og elsker at synge med på. Sjagget gør en dyd ud af at levere de kendte hits fra Danmarks rockband nummer 1 på en sådan måde at nostalgien for alvor kommer frem.

Og hvem vil ikke elske en tur ned af Rabalderstræde mens de med masser af succes synger kvinde min jeg elsker dig. Og som sjagget siger ”Gør det noget” at vi gir det bedste til os og vores venner? Nej vel!

Og når det hele så ovenikøbet er krydret med masser af sange fra Kim Larsens egen solo karriere så kan det næppe blive bedre. Så mine damer og herrer, om det er midt om natten eller på byens hotel Sjagget genopliver nostalgien så er dette absolut ikke en chance du må gå glip af.

Sjagget blev dannet i 2001 og har siden spillet land og rige rundt og givet koncerter på de store scener, men også fyldt små intime steder med deres helt igennem tydelige spilleglæde og kærlighed til Kim Larsens og Gasolins univers.

Bandet består idag af Kai Jack Andersen der også før Sjagget havde viet sin sang til Kim Larsen og Gasolin. Og han har derfor sunget de elskede numre stort set hele sit liv. På leadguitar er det Jan Zornig Andersen der har spillet Gasolin sammen med Kai i hele Sjaggets tid men også før det. På trommerne er det Michael Bragt der også er en af de oprindelige medlemmer og til sidst på Bas er det Niels Henrik Nielsen.

Book bandet og oplev nostalgien og strengelegen når Sjagget gir dig et brag af en nostalgisk øretæve, og mine damer og herrer. Det er faktisk en øretæve af den gode slags. Så som Sjagget siger, Ses vi derude! Det tror jeg nok vi gør.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sjagget er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sjagget

For booking af Sjagget ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Sjagget

 Sjagget
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere