De Originale Kopier

risiko for god stemning!

De Originale Kopier er et 3-mands kopiband, som på sin egen måde er fuldstændig original og unik. De tre unge fyre fra Århus har et kreativt og kunstnerisk talent, som gør mere ved de kendte sange, end bare at gentage dem – når De Originale Kopier spiller, oplever man lækre, musikalske arrangementer med veldrejede vokaler, velstemmede strenge og velorkestrerede rytmer.

Ukulelen er ikke blot et eksotisk instrument. Det er også et instrument, der som minimum påtvinger et ellers uskyldigt publikum et smil på læben. Derfor vil De Originale Kopier gerne advare: Der er risiko for god stemning!

Repertoiret spænder vidt med f.eks. nyere 00′er-hits som Umbrella (Rihanna) og Toxic (Britney Spears), 90′er klassikere som All that she wants (Ace of Base), samt medleys over TV- og filmsange fra blandt andet Disney-film, Sams Bar og Beverly Hills.

Allerede nu har De Originale Kopier, som ellers er et helt nyt kopiband, spillet for ejendomsmæglere fra Home, Bruun’s Galleri og VIA University College i Århus og Silkeborg. Vi kan det hele – fra den intime konfirmationsfest for 12 personer til det smukke, overdådige bryllup for det halve kongerige.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De Originale Kopier er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De Originale Kopier

For booking af De Originale Kopier ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

De Originale Kopier

 De Originale Kopier
Se video med De Originale Kopier

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere