Ud i det blå

Coverband

Ud i det blå er bandet der gør op med fordommen om coverbandet, der står ovre i hjørnet og spiller uden at underholde.

Hos "Ud i det blå" skal musikoplevelsen være i top og det indbefatter både den musikalske kvalitet, MEN i den grad også showet.

Ud i det blå arbejder hele tiden på at gøre deres show bedre og bedre så en oplevelse med UD I DET BLÅ vil aldrig være den sammen.

Derfor sidder ingen ned når vi sammen rejser igennem den danske musik!

Bandet består af:

Lasse Helvig Nielsen, "Lazz"
Forsanger, guitarist og kor
Lasse er kaptajn for UD I DET BLÅ. Han greb guitaren i en alder af 12 og fandt sit kald i livet. Det betød timelange øvere som har gjort ham til en yderst alsidig guitarist. Dertil kommer sangen som har hængt sammen med strengene. Med trådløst udstyr er Lasse vores partymand og man ser altid Lasse flyve rundt på scenen og feste med publikum.

Nanamarie Venca Reimer, "Nanz"
Forsanger og kor
Nanamarie har sunget lige siden hendes spæde barndom. Hendes fantastiske stemme giver krydderi til helheden og samler musikken så det giver kuldegysninger. I ny og næ ser man Nanamarie hoppe og danse med en tamburin i hånden og der ved man at rejsen er på sit højeste.

Kasper Raaby Abrahamsen, "Kalle"
Trommeslager og kor
Kasper har spillet trommer siden en alder af 7, hvor han slog løs på storebrors tønder. Med et slagsikkert hjerte indenfor musikken og trommerne er Kasper den fødte trommeslager. Han er derudover også en af vores hovedfortalere for inputs til showet. Her er han vores "lille hjælper" som altid bygger nye ting og dimser, der kan lyse.

Jesper Poulsen-Hansen, "Jev"
Bassist og partystarter
Jesper er UD I DET BLÅs bundsolide bagmand. Lige siden barnsben har bassen været Jespers foretrukne instrument.
Man kan være sikker på at Jesper altid står og rocker til musikken. Jesper har ingen fast plads da han altid flyver rundt såfremt pladsen tillader det. Når bølgerne går på sit højeste, ser man ham på stortrommen.

Kristian Birk, "Birk"
Keyboard/Synth og lyde
Kristian er vores tangerende keyboard specialist. Kristian har ligesom de andre i UD I DET BLÅ spillet i en lang række bands, men er nu fast mand i UD I DET BLÅ. Modsat andre pianister helliger Kristian sig både til lydene og showet. Det betyder at man altid ser Kristian stående og flyveklar, mens de velkendte toner kribler fra hans fingre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ud i det blå er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ud i det blå

For booking af Ud i det blå ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Ud i det blå

 Ud i det blå
Lyt til Ud i det blå

Get the Flash Player to see this player.

Repertoire
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere