Hejdmann / Larsen

Kim Larsen og Gasolin’ kopi

Gasolin’ – tænker man også på Kim Larsen. En kunstner der i over 40 år har fyldt sit musikalske bagkatalog med sange som alle, på den ene eller den anden måde, kan identifiserer sig med.

Hejdmann / Larsen giver dig en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, er der lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med de bedste sange fra Kim Larsen og Gasolin’.

Når man tænker på Danmarks bedste rockband gennem tiderne, Der er ingen tvivl om at der er mange der i dag kopierer Kim Larsen og Gasolin’s uforglemmelige melodier og velkendte hits. Hejdmann / Larsen hører bestemt til en af de bedste duoer og giver ved første strofe publikum en musikalsk oplevelse hvor både lyd, lys og sceneshow er helt i top. Ikke mindst fordi René Hejdmann, med sin stemme, mimik og kropsprog, både lyder og ligner originalen så man tror det er løgn. Han bakkes op af sin uundværlige side-kick, Kenneth Larsen, der med sit sprøde guitarspil kommer helt ud over scenekanten. De to herrer har stor musikalsk erfaring og udgør også halvdelen af bandet GASBOX.

Hejdmann / Larsen er duoen der passer perfekt når du står og mangler underholdning til firmafesten, sommerfesten, havefesten, julefrokosten eller et helt femte arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hejdmann / Larsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hejdmann / Larsen

For booking af Hejdmann / Larsen ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Hejdmann / Larsen

 Hejdmann / Larsen
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere