Gasbox

Kim Larsen og gasolin jamband

spiller de bedste sange fra Kim Larsen og Gasolin. Gasbox giver dig en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse.

Når man tænker på Danmarks bedste rockband gennem tiderne, Gasolin’ – tænker man også på Kim Larsen. En kunstner der i over 40 år har fyldt sit musikalske bagkatalog med sange som alle, på den ene eller den anden måde, kan identifiserer sig med.

Der er ingen tvivl om at der er mange bands der i dag kopierer Kim Larsen og Gasolin’s uforglemmelige melodier og velkendte hits. GASBOX hører bestemt til en af de bedste af slagsen og giver ved første slag i koncerten, publikum en musikalsk oplevelse hvor både lyd, lys og sceneshow er i absolut særklasse. Ikke mindst fordi forsanger, René Hejdmann, med sin stemme, mimik og kropsprog, både lyde og ligner originalen så man tror det er løgn. Resten af kvartetten lever i den grad op til deres roller, nemlig at underholde publikum fra start til slut og sammen løfter de det muskalske niveau til uanede højder.

Gasbox giver dig en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, er der lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med de bedste sange fra Gasolin’ og Kim Larsen.

Gasbox er:
René Hejdmann (sang, guitar)
Kenneth Bo Larsen (guitar, keyboard, kor)
Palle Knudsen (bas, kor)
Johnny Kolstrup (trommer)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gasbox er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gasbox

For booking af Gasbox ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Gasbox

 Gasbox
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere