Sting Jam

Jamband

”... I was very impressed. If I get sick and can’t make a few gigs in the future, I’ll give you a call – Good luck & thanks – Sting”.

Således skrev selveste Sting i et brev til det danske kopiband Sting Jam. Sting havde netop lyttet til en af Sting Jams promotion-CD´er og han blev så glad over at høre bandets fortolkninger af sin egen musik at han skrev en hilsen til bandet...

Dermed fik Sting Jam et gigantisk skulderklap for når man kan imponere mesteren selv kan det vel ikke blive bedre? Sting Jam har siden 2001 optrådt i forskellige konstellationer på de kendte klubber rundt om i landet – og på alle spillestederne er publikum enige med Sting i at Sting Jam er et band der virkelig kan levere en stor musikalsk oplevelse.

Der har i tidens løb været en del Sting / Police kopibands i Danmark, men når det drejer sig om at få den ultimative Sting-oplevelse er der kun ét band… Sting Jam!!

Udover alle de kendte Sting-numre har Sting Jam selvfølgelig også alle de store Police-klassikere på repertoiret…

Årsagen til at Sting Jam gang på gang har taget publikum – og Sting – med storm, skyldes ikke mindst at alle musikere i bandet er 110% dedikerede Sting-fans, og at de alle gør deres yderste til at det bare skal være helt rigtigt !!

At bandet så samtidig er forrygende på en scene med en fantastisk udstråling, og eminent dygtige musikere, gør jo ikke sagen værre…Sætter man så en sanger som Mikkel Landsdorf i front – der kan synge og lyder som Sting – ja så er det bare optimalt !! Mikkel Landsdorf er bl.a. kendt fra sin optræden i ”Scenen er din” på TV2 i efteråret 2004!

Sting Jam er virkelig et jamband i topklasse, og når du oplever numre som - If I Ever Loose My Faith - If You Love Somebody - Message In A Bottle - Walking On The Moon - Englishman In N.Y. - Don't Stand So Close To Me - Every Breath You Take - Roxanne m.m. - ja så er du bare solgt !!

Sting Jam er :
Mikkel Landsdorf : ”Sting”
Nikolaj Bloch : Guitar & vokal
Bartek Gorny : Keyboards
Anders Borre Mathiesen: Bas & vokal
Lars Lundgaard : Trommer & vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sting Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sting Jam

For booking af Sting Jam ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Sting Jam

 Sting Jam
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere