Thomas Helmig Jam

Jamband

Tag fem wuznip'er…… Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Og denne fascination ér essensen i Thomas Helmig Jam feat. Michael Trier.

Førhen slog de hver især deres folder i forskellige bands - men alle valgte til sidst passionen for Helmig's musikalske kreationer - og Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier var født - og samtidig en garanti for en oplevelse af de fede.

Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live...
...der er garanti for et smeltet isbjerg!

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta'r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Golddigger, El Camino - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel. Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Helmig Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Helmig Jam

For booking af Thomas Helmig Jam ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Thomas Helmig Jam

 Thomas Helmig Jam
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere