Girl Jam

Kopiband

I front er Helle Storm og svenske Helena Sydberg og de gør det så godt at du kan lukke øjnene og tænke: "Det er da løgn"!!!!
De mestrer både det vrede og det blide, smukke ballader og energifyldte rocksange.
Med sig på scenen har de et stærkt hold bestående af: Helle Klein på bas, Remi Lindby på guitar, Tom Lindby (Natural Born Hippies) eller Allan ”Mulle” Dahl på trommer.

Med flere hundrede koncerter på CV’et og et stærkt koncept, der primært omfatter hits, nye som gamle, fra tidernes mest populære kvindelige artister, er Girl Jam garant for et virkelig energisk og entusiastisk liveshow, der tirrer dansemusklerne og gør det helt umuligt at stå stille – også selvom du er en fyr!

Girl Jam er med sine kompetente musikere, (som bl.a. tæller Helle Storm på vokal, der leverer varen på helt ekstremt overbevisende facon), og sit særdeles unikke repertoire således et friskt (og tiltrængt!) pust på den danske jamscene, som du absolut, på ingen måde, går galt i byen med!

Med indlevelse og entusiasme leverer girl Jam et show af sin helt egen art, en forførende og energisk stil og er kendt for at komme helt ud over scenekanten - så der er lagt op til en rigtig "bitchy" aften.

Med hits som "I kissed a girl", "Please don’t leave me", "So what", "Hot n cold", "Lady Marmalade", "U+ur hand", "Mercy”, "Learning to live", "This is the life", "Left outside alone", "If it makes you happy", "Black velvet", "Kids in America", "Walking on sunshine" og "Nobody's wife" garanterer girl Jam en kanon aften, som helt sikkert giver hjertebanken og sved på panden.


Girl Jam:

Helle Storm (vokal)
Helena Sydberg (vokal og keyboards)
Helle Klein (bas og vokal)
Remi Lindby (guitar og vokal)
Tom Lindby eller Allan Dahl (trommer og vokal)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Girl Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Girl Jam

For booking af Girl Jam ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Girl Jam

 Girl Jam
Referencer
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere