Claus Hassing

Kim Larsen kopi

Der findes kun én Kim Larsen! Både gammel og ung, rig som fattig kan identificere sig med hans folkelige sange. Man kan kun blive i godt humør og tænke tilbage til den tidslomme og nerve, som stadig er aktuel i dag, når man hører den folkekære sangers tekster og melodier.

Claus Hassing er nok noget af det absolutte tætteste og en af de få, der kan ramme den nerve og stemning i Larsens nok så gadedrengede stemme. Lukker du øjnene, kan du nærmest ikke høre forskel… - Og du har også set ansigtet før - først i det Danske Melodi Grand Prix i 2008 med nummeret ”Come on over”, som han sang med sin kone Anne-Marie Hassing. Siden fra bl.a. TV2´s ”Så Det Synger” med Michael Carøe… Desuden har han sunget og spillet med bl.a. Brd. Olsen, Simone, Sarah Brightmann, Zididada, James Sampson, Kandis og mange andre kendte og ukendte kunstnere.

Claus Hassing har sammen med sine to meget dygtige musikere en unik nerve og et nærvær i musikken som naturligvis spilles 100 % live.

Trioen besidder, ligesom Larsen selv, den umiddelbare positive og glade udstråling.

Dette koncept er skræddersyet til Storcentre, butikker, receptioner og utallige byfester som evt. vil slutte festugen af med folkelighed når det er allerbedst! Og det hele bliver leveret med et glimt i øjet og selvfølgelig med et lydanlæg, der er specielt tilpasset efter aftale med arrangøren.

Tilbage er der blot at sige: ”Mine damer og Herrer - Rigtig god fornøjelse!”

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Claus Hassing er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Claus Hassing

For booking af Claus Hassing ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Claus Hassing

 Claus Hassing
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere