Queen Jam

Queen jamband

Prøv at læne dig behageligt tilbage I stolen, luk øjnene og forestil dig - Bohemian Rhapsody, We are the Champions, Killer Queen, We Will Rock You … hele perlerækken af Queen fantastiske, pompøse og flotte sange – spillet og sunget, som de fortjener – nemlig stort og pompøst !!!

Queen Jam´s koncept er meget enkelt - de er ikke et look-allike band, men 5 erfarne musikere, der elsker Queen´s unikke musik og som med respekt og spilleglæde vil dele dette med alle andre Queen fans.

Publikum vil blive præsenteret for en lang række af de kendte Queen numre, som alle kan synge med på - bla. We are the champions, Show must go on, Another one bites the Dust, We will rock you, Breakthru, A Kind of Magic, I Want to break Free - og ikke mindst velkendte Bohemian Rhapsody.

Queen Jam kan med glæde og stolthed meddele at Esben Bach, som er en af landets mest anerkendte trommeslagere – nu har sat sig bag trommerne i Queen Jam.

Esben Bach er en særdeles alsidig musiker. Har studeret på Drummers Collective i New York og er oprindelig en af de mest
efterspurgte trommeslagere i det danske bluesmiljø, bl.a. siddet bag trommerne hos Kenn Lending, Shades of Blue og Ole Frimer Band. De seneste år har han været hustrommeslager på jazzstedet La Fontaine i Kbh.

Esben har, udover bluesmusikken, indspillet albums og turneret i en årrække med en række landets andre store navne fra - På Slaget 12, Viggo Sommer (De nattergale), Jacob Haugaard over til Bobo Moreno og Bob Rockwell.

Udover at få ”spillet” Esben ind i disse dage, arbejdes der, sammen Randers Egnsteater Kor, på at få kalenderne til at passe sammen, således den succesfulde og flotte koncert på Østervold i Randers Ugen - kan følges op med en række koncerter i det ganske land henover 2011.

2011 og 2012 vil vil uden tvivl blive store Queen år – idet det netop er blevet officielt meddelt, at der i 2011 – i forbindelse med 20 året for Freddie Mercury´s alt for tidlige død – vil komme en storfilm om Freddie Mercury´s liv og karriere med Queen. Hovedrollen som Freddie Mercury skal spilles af Sacha Baron Cohen, som vi vel bedst kender fra hans roller som Borat og senest Bruno.

2012 kan Queen fejre 40 års jubilæum, og ifølge deres nye pladeselskab, Universal Music, barsles der med både nyt album og en ny verdensturné. Queen Jam har, i den forbindelse, en spændende dialog med det nye pladeselskab omkring 2011 og 2012.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Queen Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Queen Jam

For booking af Queen Jam ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Queen Jam

 Queen Jam
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere